Anabilim Dalımız ile TRFMA arasında işbirliği yapılması amacıyla, 02.11.2018 Cuma günü TRFMA Başkanı Sayın Levent Alatlı, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı ve Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş ve Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinin katılımıyla toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda, son yıllarda hem dünyada hem de ülkemizde önemi giderek artan tesis yönetimi sektörünün, ülkemizde tanıtılmasını ve geliştirilmesini sağlamak, sektörde yöneticilik yapan, yönetim hizmeti veren kişi ve kuruluşlara yardımcı olmak ve sektör, akademi ve öğrencilerin bir araya getirilmesine katkı sağlamak amacıyla görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda, yakın zamanda yapılması hedeflenen sempozyum, konferans ve paneller için taslaklar oluşturularak akademi ve özel sektör işbirliğinin geliştirilmesine yönelik etkinlik planlamaları yapıldı.