2018-2019 Akademik Yılı Güz Dönemi,
Lisansüstü programlarına yeni kayıt yaptıracak öğrenciler için; online başvurular bugün (25.06.2018) itibariyle başlamış olup 29 Haziran 2018 tarihinde sona erecektir.
Online başvurular  Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü sayfasından yapılacaktır.

Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü sayfasından, başvurusunu tamamlayanlar için yazılı bilim sınavı 5 Temmuz 2018 Perşembe günü saat 10.00‘ da Anabilim Dalımızda yapılacaktır.
*Anabilim Dalımızda “özel öğrenci” statüsünde olup kayıtlı öğrenci olmak isteyenlerin başvuru yapmaları gerekmektedir.
Lisansüstü programlara başvurular hakkında ayrıntılı bilgiye:
Önkayıt Koşulları linkinden ulaşabilirsiniz.
Önemli Not 1: ALES geçerlilik süresi 5 senedir.  Dil belgesi için ise 5 yıl içerisinde alınan YÖKDİL veya YDS geçerlidir.
Önemli Not 2: 5 Temmuz 2018 günü, mülakat sınavına girecek adaylar bütün başvuru evraklarını sınav sırasında teslim etmek zorundadırlar.
Önemli Not 3: Eksik ve yanlış belgelerle başvuran adayların, mülakat sınavına girseler bile başvuruları kesinlikle kabul edilmeyecektir.